RESTAURANTUL NOSTRU

Restaurant a la carte din clădirea principală, cu specific românesc şi unguresc, având o capacitate de 70 de locuri, și terasă cu 40 de locuri.

Servirea mesei, incluzând mic dejun, prânz şi cină (sau la alegere) se face în incinta salonului-restaurant, într-un spaţiu aerisit, rustic şi plăcut, cu şemineu având o capacitate maxima de 70 de locuri şi ieşire spre curtea din spate a Hanului ce dispune de o terasă cu 40 de locuri, loc pentru grătar şi foc de tabără.

Meniul cuprinde preparate diversificate ale bucătăriei tradiţionale româneşti şi ungureşti servite cu generozitate şi bun-gust.
Restaurantul Anselmo organizează la cerere: recepții cu buffet suedez în sala de conferinţe sau în Casa Pittino, grătar la foc în curte, pregătire de gulaş la ceaun, pomana porcului, diferite preparate la proţap.
Specialitatea restaurantului Anselmo este păstrăvul afumat în casă sau pregătit în diferite feluri tradiţionale, si gulaș de vită, pregătit la ceaun. La cerere, sunt oferite şi meniuri personalizate pentru oaspeţii cu regimuri alimentare sau vegetariene.